Ammattitaitomme

Sähkötöiden johtaja

Sähkötöiden johtajana toimii Tero Asikainen. Terolla on Sähköpätevyys 1 -todistus, jonka kautta hänellä on oikeus toimia sähkötöiden johtajana ja käytön johtajana  kaikkien sähkölaitteistojen sähkötöissä, lukuun ottamatta hissien asennus-, korjaus-, ja huoltotöitä. Tero on koulutukseltaan sähkötekniikan insinööri (AMK), ja hän on ollut erilaisissa sähköalan työnjohtotehtävissä vuodesta 2007 alkaen Voimme tehdä kaikki sähköasennustyöt ilman jänniterajaa. Pystymme asentamaan työmaalla tarvittavat muuntamot, keskijännitekojeistot ja keskukset. Vastaamme siitä, että kaikki sähköasennustyömme on määräysten mukaisia.

Suunnittelu (sähköverkko, valaistus ja lämmitys)

Suunnittelustamme vastaavat Tero Asikainen ja Seppo Nuutinen. Työmaan sähköverkon oikea suunnittelu ja mitoittaminen auttavat ehkäisemään isoja ongelmia ennen kuin rakentaminen edes alkaa. Sepon monipuolinen kokemus haastavista työmaakohteista antaa työmaasähköjen suunnitteluun ja toteutukseen vahvan osaamispohjan Kaikki suunnitelmat toimitamme digitaalisena asiakkaalle. Suunnitelmien lähtökohtana on aina kohdekohtainen laskelma ja mitoitus. Asiakkaalle toimitetaan suunnitelman lisäksi työmaasta laadittu työselostus ja materiaalilista kohteen tarvikkeista.

Kiinteistörakentamisessa palveluidemme laadusta vastaa   konkarimme Seppo Nuutinen, joka osaa pitkän kokemuksen perusteella paikallistaa orastavat ongelmat. Hän vastaa meillä rakentamisen palveluiden tehokkaasta etenemisestä asiakkaittemme työmailla. Sepolla on pitkä kokemus erilaisista kiinteistörakentamisen projekteista sekä ulkomailla että ja Suomessa.